Άγριες Μέλισσες: Τα καυτά φιλιά Ασημίνας – Μπάμπη, στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας! Φωτογραφίες

Την επόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, αναμένεται να καθηλώσουν τους φανς της σειράς και μπορείς να διαβάσεις τι θα συμβεί εδώ!

Και μπορεί το σμίξιμο Ελένης και Δρόσως στην Τρούμπα αλλά και η εγκατάσταση του Μάνου Βόσκαρη στο Διαφάνι να μας συγκλονίσουν την επόμενη εβδομάδα, αλλά τα καυτά φιλιά Ασημίνας Μπάμπη θα είναι ένα ακόμα κομμάτι που θα ταράξει τα νερά αλλά και τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου!

Ο Νικηφόρος ζηλεύει τον Μπάμπη που περιτριγυρίζει την Ασημίνα και την πιέζει. Όταν εκείνη θα καταλάβει πως η Ελένη πάει να βρει τη Δρόσω, θα ψάξει να βρει διέξοδο στην ελευθερία που της προσφέρει ο Μπάμπης. Ο Μπάμπης γίνεται πιο τολμηρός, προσπαθώντας να κερδίσει την Ασημίνα παρά την άρνησή της να προχωρήσουν. Θ’ αποκαλυφθεί το μυστικό τους; Η Ουρανία προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τον Μπάμπη και την Ασημίνα. Θα καταφέρει ο Μπάμπης να της κρύψει τα αισθήματα του για τη φίλη της;

Όπως και να ΄χει η Ασημίνα απογοητευμένη υποκύπτει στην γοητεία του Μπάμπη και ιδού η αποδείξεις από τον φωτογραφικό φακό! 

 

Read More

And More