Άγριες Μέλισσες: Θα υπάρξει τρίτη σεζόν;

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να μας καθηλώνουν σχεδόν καθημερινά με τις καταιγιστικές νέες εξελίξεις τους, ωστόσο ένα πράγμα ενδιαφέρει το φανατικό τηλεοπτικό κοινό! Θα υπάρξει τρίτη σεζόν; Το πρωί της Δευτέρας, η Δήμητρα Καλφούντζου αποκάλυψε στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου, όλο το ρεπορτάζ για το μέλλον της δημοφιλούς σειράς του ANT1!

«Η απόφαση για το αν οι Άγριες Μέλισσες συνεχιστούν και τρίτη σεζόν θα παρθεί τέλος Ιανουαρίου, αλλά μπορεί να πάει και την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Ο ΑΝΤ1 θέλει πολύ να συνεχιστεί η σειρά. Ο ενδοιασμός και οι δεύτερες σκέψεις υπάρχουν από την πλευρά των σεναριογράφων. Θέλουν να δουν ότι αυτή η σειρά αντέχει να συνεχίσει και όχι να κρεμάσει. Υπάρχουν φήμες και γράφεται ότι αν πάει τρίτη σεζόν, θα γίνει αυτό μέχρι τον Δεκέμβριο. Αυτή η πιθανότητα, είναι οριστικό, ότι δεν υπάρχει. Αν δοθεί το πράσινο φως, θα πάει μέχρι τον Ιούνιο του 2022, όλη τη σεζόν. Αυτό που κοιτάζουν οι σεναριογράφοι.

Αν προκύψει η τρίτη σεζόν, δεν θα δούμε όλες τις ιστορίες. Θα δούμε εμβληματικούς ρόλους να κλείνουν στις Άγριες Μέλισσες. Θα δουν οι σεναριογράφοι ποιες ιστορίες δεν τραβάνε άλλο και κάποιες θα τις κλείσουν. Θα προστεθούν νέοι ρόλοι, νέες ιστορίες και δεν θα δούμε στην αρχή της τρίτης σεζόν αυτό το χρονικό άλμα που είδαμε στη δεύτερη σεζόν, το έξι χρόνια μετά. Θα δούμε τη συνέχεια στην ίδια χρονική περίοδο. Και κάτι σίγουρο είναι η συμμετοχή της Μαρίας Κίτσου, ο ρόλος της δεν πρόκειται να κλείσει», είπε η Δήμητρα Καλφούντζου.

 

Read More

And More