Site icon TLIFE

Άγριες Μέλισσες: Τι άλλαξε 6 χρόνια μετά! Τι θα δούμε τη Δευτέρα (βίντεο)

Αυτή την εβδομάδα κάτι θα αλλάξει στο Διαφάνι αφού θα δούμε τους αγαπημένους μας ήρωες  από τις Άγριες Μέλισσες 6 χρόνια μετά! Πώς θα είναι όμως η ζωή τους;

Η Ελένη ακόμα στη φυλακή προσπαθεί να απομακρύνει τον Λάμπρο που της είναι πιστός και αφοσιωμένος. Η Δρόσω κάνει καριέρα στο Καμπαρέ της Τρούμπας

Τα παιδιά της Ασημίνας, της Ουρανίας και της Παγώνας μεγάλωσαν και πάνε μαζί στο σχολείο. Ο εγγονός του Νέστορα, ο Άγγελος, έγινε αστυνόμος και βοηθός του Προύσαλη, ενώ η Σοφούλα μαθαίνει την τέχνη της μαίας δίπλα στη Ρίζω. Ο Τόλλιας εκλέχτηκε πάλι Κοινοτάρχης και η ζωή συνεχίζεται στο χωριό. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο σπίτι και η συνεργασία με τον Συνεταιρισμό πάει καλά, παρά τις ανησυχίες του Νικηφόρου που έχει υψηλές απαιτήσεις.

Η σχέση τους με τη Μυρσίνη συνεχίζει να έχει εντάσεις με τον μικρό Σέργιο να είναι το μήλον της έριδος ανάμεσά τους. Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση, κρυφά απ’ όλους, και παράλληλα ο Κωνσταντής έχει σχέση με τη Δόμνα, κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη.

Ο Μιλτιάδης έχει κάνει πρόοδο στο ψυχιατρείο και η Βιολέτα με τον Λάμπρο ανυπομονούν να τον πάρουν πίσω. Η Ελένη συνεχίζει να υπομένει τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, κρατώντας μακριά τον Λάμπρο από όλα όσα της συμβαίνουν.

 

Μόνη της παρηγοριά η συγκρατούμενή της, η Φωτεινή, και η εργασία της στα χωράφια .Ο Δούκας παραμένει κρυμμένος στα βουνά μέχρι που μια ευχάριστη εξέλιξη στην πολιτική ζωή της χώρας θα τον φέρει μπροστά στην προοπτική της αθώωσής του.

© 2024 tlife.gr