Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα – O Λάμπρος προσπαθεί να σώσει την Ελένη – Ο Μελέτης επιστρέφει στο Διαφάνι

Μετά το επεισόδιο της Τετάρτης, στις Άγριες Μέλισσες, την Πέμπτη το βράδυ έχουμε νέες εξελίξεις με την Ελένη να λέει την αλήθεια επιτέλους στον Λάμπρο και εκείνος να προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να φύγει από το κολαστήριό της. Την ίδια ώρα έξαλλος ο Μελέτης επιστρέφει στο Διαφάνι έτοιμος να έρθει αντιμέτωπος με τον Μιλτιάδη

Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις την Πέμπτη, στις Άγριες Μέλισσες, στις 22:00, στον Ant1

Η Ελένη είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τη Φωτεινή και τη Χριστίνα ν’ αποδράσουν, καθώς ξέρει τον τρόπο να το πετύχουν. Ο Δούκας βρίσκεται στο έλεος του Γραμματικού που αλλάζει τη συμφωνία και ζητάει ανταλλάγματα για να τον αθωώσει.

 

Ο Νικηφόρος, ελπίζοντας σε ένα σύμμαχο, ανοίγει τα χαρτιά του. Ο Λάμπρος, μετά την εξομολόγηση της Ελένης για όσα της συμβαίνουν, προσπαθεί με τον Σαράφη να την πάρουν από ‘κει αλλά συναντούν εμπόδια.

Η Δρόσω σιχαίνεται τον εαυτό της για την επιλογή της αλλά είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να φύγει. Ο Παναγιώτης παραδέχεται σε όλο το χωριό την αλήθεια για όσα του συνέβησαν στην Αμερική και όλοι του ανοίγουν την αγκαλιά τους, ενώ η Βιολέτα του προσφέρει πάλι τη δουλειά του.

Ο Μελέτης γυρίζει από το Παρίσι εσπευσμένα. Τι θα γίνει, όμως, όταν βρεθεί απέναντι από τον Μιλτιάδη;

Read More

And More