Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε αύριο – Ο Λάμπρος μαθαίνει τον άσχημο ρόλο που έπαιξε η Θεοδοσία

Η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά και με συγκλονιστικές εξελίξεις για τις Άγριες Μέλισσες! Η οικογένεια Σεβαστού σε μεγάλες φουρτούνες, αφού η σκιά της δολοφονίας του Γιάννου είναι πάνω από το κεφάλι τους… Το αυριανό επεισόδιο θα είναι επίσης καθηλωτικό αφού όπως όλα δείχνουν ο Λάμπρος θα μάθει ότι η Θεοδοσία κρύβεται πίσω από την απόφαση της Ελένης να παραδοθεί!

Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις αύριο Τρίτη στις Άγριες Μέλισσες στις 22.00 στον Ant1

Ο εισαγγελέας δεν καταφέρνει να στριμώξει τους Σεβαστούς και ν’ αποσπάσει την ομολογία τους για τη δολοφονία του Γιάννου ενώ ο Παναγιώτης πνίγεται ξανά από τις ενοχές τους καθώς θεωρεί υπαίτιο τον εαυτό του για τον χαμό του Γιάννου.

Δυο ασφαλίτες επισκέπτονται το σπίτι του Νέστορα, ζητώντας να μιλήσουν με τον Θωμά, για έναν κοινό τους γνωστό. Η Δρόσω και η Ασημίνα προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και θα μοιραστούν μια έντονη συναισθηματική στιγμή.

Μήπως δεν έχουν χαθεί όλα ανάμεσα στις δύο αδελφές; Ο Μελέτης πείθει τον Κλεομένη να πουλήσει σ’ εκείνον τα χωράφια της Πηνελόπης, όμως ο Κλεομένης έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του.

 

Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει την Ελένη να του αποκαλύψει ποιος την ανάγκασε να παραδοθεί. Θα καταφέρει να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την ομολογία της Ελένης;

 

 

Read More

And More