Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα – Ράκος η Ελένη από την αποτρόπαια πράξη του Βόσκαρη – Θα πέσει η Δρόσω στην παγίδα;

Άλλο ένα πραγματικά συγκλονιστικό επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες μας καθήλωσε στις οθόνες μας με την απελπισμένη Λενιώ να χάνει το παιδί με τον χειρότερο τρόπο. Οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Πέμπτης θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσες… με την Ελένη να μην μπορεί να αποφασίσει αν θα προδώσει η όχι το Βόσκαρη.

Η Ελένη, συντετριμμένη από την αποτρόπαια πράξη του Βόσκαρη, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Τι θα κάνει όταν θα έρθει ο Επιθεωρητής Καρέλης να την εξετάσει; Θα αποκαλύψει την αλήθεια για τον διευθυντή των φυλακών;

Η έλευση του νέου εισαγγελέα στο Διαφάνι έχει προκαλέσει ανησυχία στο σπίτι των Σεβαστών αλλά και στον Τόλλια που βλέπει να πλησιάζει η ώρα της δίκης. Θα δεχτεί ο Νικηφόρος να συμμαχήσουν ώστε να βρεθεί ο Δούκας; Η Δρόσω θέλει να εγκαταλείψει τη «Χαβάη» πιστεύοντας πως θα βγάλει δίσκο, παρά τις προειδοποιήσεις της Μαντάμ Κούλας ότι ο Τάκης δεν είναι αξιόπιστος.

Η Ασημίνα βλέπει πως πλησιάζει η στιγμή που θα πρέπει να αποκαλύψει στον μικρό Σέργιο την αλήθεια για την Ελένη διαφορετικά η Μυρσίνη θα την προλάβει.

Ο Λάμπρος και η Βιολέτα υποδέχονται, επιτέλους, τον Μιλτιάδη στο σπίτι τους αλλά σύντομα καταλαβαίνουν πως δεν είναι ο Μιλτιάδης που ήξεραν. Ο δολοφόνος, όμως, πάντα γυρνάει στον τόπο του εγκλήματος.

Read More

And More