Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα – Έτσι θα σώσει από τον Βόσκαρη ο Λάμπρος την Ελένη – Η Δρόσω επιστρέφει…

Το επεισόδιο της Τετάρτης στις Άγριες Μέλισσες, μας καθήλωσε αλλά και την Πέμπτη οι εξελίξεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας για την δημοφιλή σειρά του Ant1! 

Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλυτώσει την Ελένη από τα χέρια του Βόσκαρη και θα ζητήσει τη βοήθεια του Υπουργού Πεσματζή, ο οποίος χρωστάει στην Ελένη τη ζωή της κόρης του και του αρραβωνιαστικού της.

Ο Κωνσταντής, προσπαθώντας να πείσει τη Δρόσω να επιστρέψει στο Διαφάνι, την ενημερώνει για τον τραυματισμό της Ελένης. Η Δρόσω, με την παρότρυνση και του Τάκη, αποφασίζει να την επισκεφτεί. Το χωριό είναι αναστατωμένο με τη συμπεριφορά του Μιλτιάδη και όλοι φοβισμένοι αποφασίζουν να μιλήσουν στον Λάμπρο για να λάβουν μέτρα. Μια αναπάντεχη επίσκεψη, όμως, στο σπίτι του Μιλτιάδη έρχεται για να τον βοηθήσει.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κατηγορούν ανοιχτά τη Μυρσίνη και τον Δούκα ότι εκείνοι έβαλαν τον Βόσκαρη να βασανίσει την Ελένη στη φυλακή. Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις ευθύνες του. Έχει πει όμως την τελευταία του κουβέντα;

Read More

And More