Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα – Η Χατζίδου εκβιάζει την Ελένη – Η Ασημίνα έρχεται κοντά με τον Μπάμπη!

Μετά το συγκλονιστικό επεισόδιο της Δευτέρας στις Άγριες Μέλισσες  με την Ελένη να κερδίζει την πρώτη μεγάλη νίκη ενάντια στο Βόσκαρη, την Τρίτης οι εξελίξεις συνεχίζουν να μας κρατούν σε αγωνία!

Την Τρίτη θα δούμε τις νέες περιπέτειες των ηρώων του Διαφανίου με την πρώτη συνάντηση Δούκα Μιλτιάδη μετά από 6 ολόκληρα χρόνια! Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις την Τρίτη στις Άγριες Μέλισσες στις 22.00 στον Ant1

Η επίσκεψη του Δούκα στον Συνεταιρισμό και η πρώτη του συνάντηση με τον Μιλτιάδη, ύστερα από έξι χρόνια, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα σπίτια των Σεβαστών.

Η Ασημίνα πείθεται να παραχωρήσει το πατρικό της στον Μπάμπη και ανακαλύπτει μια πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του χαρακτήρα του.

Ο Τόλλιας βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα, μετά από την προτροπή του Γραμματικού ν’ ανασκευάσει την κατάθεσή του. Προκειμένου ν’ αποφύγουν τη δίκη, ο Τόλλιας αποφασίζει να βάλει σ’ εφαρμογή μια άτυπη συμφωνία που είχε κάνει με τον Προκόπη.

Ο Τάκης και η Δρόσω ακολουθούν λάθος επιλογές που θα τους οδηγήσουν και τους δυο σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η Μαίρη εκβιάζει την Ελένη με το αντικλείδι που βρήκε στα πράγματά της, εκτός κι αν την συμπεριλάβουν κι εκείνη στην απόδραση. Θα καταφέρει η Ελένη να αποφύγει αυτήν την ανίερη συμμαχία;

Read More

And More