Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα – Ο Μιλτιάδης αντιμέτωπος με τον Δούκα – Η Δρόσω βλέπει τον Φίλιππο, κρυφά από τον Τάκη

Το επεισόδιο της Πέμπτης στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται συγκλονιστικό τόσο με την απόδραση της Ελένης και των συγκρατούμενών της, όσο και με την συνάντηση Μιλτιάδη Δούκα. Ποιος θα νικήσει; Την ίδια ώρα ο Τάκης βουτηγμένος στην χαρτοπαιξία δεν βλέπει τι γίνεται κάτω από τη μύτη του, καθώς η Δρόσω συνεχίζει να βλέπει τον Τάκη. Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια θα είναι η σκηνή ζηλοτυπίας που θα κάνει ο Νικηφόρος στην Ασημίνα

Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις την Πέμπτη το βράδυ, στις Άγριες Μέλισσες, στον Ant1, στις 22.00

Η Ελένη αναγκάζεται ν’ ακολουθήσει τη Φωτεινή, τη Μαίρη και τη Χριστίνα, ενώ ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό. Θα τα καταφέρουν να δραπετεύσουν από τις φυλακές; Ο Νικηφόρος παλεύει να κρατήσει τη θέση του στις επιχειρήσεις, ο Δούκας, όμως, συνεχίζει να την υποσκάπτει.

Ο Μιλτιάδης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δούκα. Πού θα καταλήξει αυτή τους η συνάντηση; Όταν θ’ αποκαλύψει στον παπα-Γρηγόρη την αιτία της συμπεριφοράς του, ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα βρεθούν προ εκπλήξεων.

Ο Νικηφόρος διαπιστώνει, σύντομα, πως ο νέος νοικάρης της Ασημίνας, ο Μπάμπης, δεν είναι ένας αθώος πιτσιρικάς.

Η Δρόσω συνεχίζει να βλέπει τον Φίλιππο, ενώ ο Τάκης, βουτηγμένος στα χρέη από τα χαρτιά, δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει πίσω απ’ την πλάτη του.

Read More

And More