Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε την Πέμπτη – H αποκάλυψη που σοκάρει την Ελένη – Μελέτης και Πηνελόπη…

Άλλο ένα δυνατό επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες μας περιμένει την Πέμπτη με τον Κωνσταντή και το Νικηφόρο να πιάνονται στα χέρια, με την Μυρσίνη να στέλνει στο Δούκα τελεσίγραφο από το νοσοκομείο και με την Σοφούλα να σοκάρεται όταν μαθαίνει τη σχέση της Ελένης με το Βόσκαρη μέσα στη φυλακή. Όλο το Διαφάνι μαθαίνει για τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω….

Πάρε μια γεύση απ΄ όσα θα δεις την Πέμπτη στις 22:00 στις Άγριες Μέλισσες στον Ant1:

Ο Νικηφόρος πιάνεται στα χέρια με τον Κωνσταντή και όλοι μαθαίνουν το μυστικό του. Ποια θα είναι η αντίδραση των Σεβαστών; Στο καφενείο, γίνεται μεγάλο γλέντι μετά τον γάμο της Βιολέτας και του Μιλτιάδη και όλο το χωριό είναι εκεί.

Η Σοφούλα μαθαίνει πως ο Βόσκαρης είχε σχέση με την Ελένη στη φυλακή και κλονίζεται, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να τη βρει. Ο Μελέτης υποκύπτει στα αισθήματά του για την Πηνελόπη, αλλά μια απρόσμενη επίσκεψη θα τους πιάσει στα πράσα. Στο νοσοκομείο, η Μυρσίνη θα δώσει ένα τελεσίγραφο στον Δούκα.

Η απάντησή του θα κρίνει αν την επόμενη μέρα η ζωή των Σεβαστών θα αλλάξει για πάντα. Η Ελένη τα βάζει με τον Κωνσταντή, που τη φέρνει πάλι αντιμέτωπη με την οικογένειά του, όταν εκείνος της αποκαλύπτει μια αλήθεια που θα τη σοκάρει…

Read More

And More