Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε την Τετάρτη – Ο Σέργιος μαθαίνει το ένοχο μυστικό της Ελένης – Η Σοφούλα…

Μετά το γάμο της δεκαετίας του Λάμπρου και της Ελένης, στις Άγριες Μέλισσες, η ζωή θα συνεχιστεί στο Διαφάνι… με τις ίδιες ίντριγκες, πάθη έρωτες και μίση… Βέβαια τη χαρά διαδέχθηκε η λύπη όταν ο Αλέξης είδε τον πατέρα του να πεθαίνει στα χέρια του..

Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις την Τετάρτη, στις Άγριες Μέλισσες, στον Ant1, στις 22:00

Η επίσκεψη του Βόσκαρη, με τη Σοφούλα, στα πεθερικά του θα τους ανησυχήσει πολύ καθώς βλέπουν μια αλλαγή στην κόρη τους. Ένα δυσάρεστο γεγονός στο σπίτι του Γραμματικού θα επισκιάσει τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της Πηνελόπης. Κι ο Μελέτης, όμως, δυσκολεύεται να διαχειριστεί την είδηση γι’ αυτό το παιδί.

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να συνεχίσουν να βλέπονται κρυφά, ενώ η Κούλα με το Νώντα γνωρίζονται καλύτερα με το χωριό. Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα αποφασίζουν να υιοθετήσουν τον Ευτύχη. Θα το δεχτεί, όμως, εκείνος;

Ο Νικηφόρος βυθίζεται στη θλίψη για όσα του έκανε ο πατέρας του και προτείνει στην Ασημίνα να φύγουν. Ο Δούκας νιώθει πως είναι παρεξηγημένος από όλους, ενώ προχωράει υπομονετικά τα σχέδιά του με τον Θέμελη. Θα μάθει ο Θέμελης πως γνωρίζει ο Δούκας το μυστικό του; Ένα νέο πρόβλημα ξεσπά στο σπιτικό των Σεβαστών, όταν ο Σέργιος βρίσκει τα αποκόμματα των εφημερίδων από τη δίκη της Ελένης.

Read More

And More