Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε την Τετάρτη – Ο Τόλλιας προσπαθεί να σώσει τη Σοφούλα – Ο Κωνσταντής ομολογεί…

Οι Σεβαστοί στις Άγριες Μέλισσες είναι αναστατωμένοι από την εξαφάνιση του Σέργιου ενώ η Ελένη θα αποφασίσει να μιλήσει στον Νικηφόρο βλέποντας την κατάστασή της Ασημίνας… Την ίδια ώρα Παγώνα και Τόλλιας προσπαθούν να σώσουν την κόρη της από τα… νύχια του Βόσκαρη αλλά μάταια. Η Ελένη λέει στο Νικηφόρο που θα βρει την Ασημίνα και οι δυο τους μιλάνε χωρίς όμως να βρεθεί κάποια λύση…

Πάρε μια γεύση από το συγκλονιστικό επεισόδιο που θα δεις την Τετάρτη στις 22:00 στον Ant1

Ο Νικηφόρος ψάχνει να βρει την Ασημίνα και τον Σέργιο ενώ κατηγορεί τον Κωνσταντή για όσα έγιναν. Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναταραχή και όλοι αγωνιούν για το παιδί. Ο Τάκης προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία της να διεκδικήσει το παιδί της αφού ο γάμος της αδελφής της διαλύεται. Η Δρόσω έχει κρυφές ελπίδες και τις μοιράζεται με τον Κωνσταντή που εκφράζει τα συναισθήματά του ανοιχτά.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα μάταια προσπαθούν να πείσουν τη Σοφούλα να επιστρέψει στο σπίτι καθώς είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον Βόσκαρη. Η Ελένη, βλέποντας την κατάσταση της Ασημίνας, αποφασίζει να μιλήσει στον Νικηφόρο.

 

Ο Γραμματικός προτρέπει τον Λάμπρο να προχωρήσουν σε καταγγελία του Βόσκαρη με την ελπίδα να βρεθούν κι άλλες αποδείξεις εναντίον του. Ο Βόσκαρης, όμως, μαθαίνει την αλήθεια για τον Κυπραίο και ετοιμάζεται να κυνηγήσει την Ελένη.

Read More

And More