Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει αύριο – O Κυπραίος ανακαλύπτει ένα τραγικό μυστικό! Φεύγουν ο Νικηφόρος με την Ασημίνα;

Μετά το συγκλονιστικό επεισόδιο της Τρίτης, νέες συνταρακτικές εξελίξεις έρχονται στο Διαφάνι! Απόψε έχει “Άγριες Μέλισσες” στον Ant1 και ο Κυπραίος θα ανακαλύψει το τραγικό μυστικό από το παρελθόν που τον συνδέει με τον Νέστορα και έχει να κάνει με τον γιο του

Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις αύριο

Η Ελένη οργισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωμένο.
Στο χωριό, κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσε ο Μελέτης και ο Κυπραίος, ενώ όλοι αρχίζουν πλέον ν’ αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον μυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνομα Θωμάς Κυπραίος. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος παίρνει με το έτσι θέλω την Ασημίνα απ’ το πατρικό της ενώ αποφασίζει να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να αλλάξει γνώμη στο γιο της ή οι σχέσεις του Νικηφόρου με την οικογένειά του θα διαταραχθούν οριστικά; Απ’ την άλλη, ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία διαβάλλει την Ελένη στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα μαζί της. Η Ελένη μαθαίνει για τον τσακωμό της Ασημίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να την γλυτώσει απ’ τα χέρια των Σεβαστών. Την ίδια στιγμή, ο Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου
Επεισόδιο 61
Ο Νικηφόρος δείχνει αποφασισμένος να πάρει τη γυναίκα του και να φύγουν αλλά η Μυρσίνη δείχνει ειλικρινή μεταμέλεια, προς έκπληξη όλων. Ο Κυπραίος βλέπει ότι το παρελθόν του δεν θα τον αφήσει να προχωρήσει και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. Κι ενώ ο Μελέτης αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα, ο Δούκας έχει ακόμα πολλά μέτωπα ανοικτά. Ο Κλεομένης βρίσκει την ευκαιρία να δείξει στον πεθερό του πως έχει τα προσόντα να τον βοηθήσει. Θα δεχτεί ο Δούκας ν’ ακολουθήσει το σχέδιό του; Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος προσπαθεί να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. Θα υπερισχύσουν τα αισθήματά του για την Ελένη ή το ηθικό χρέος απέναντι στη γυναίκα του; Η Δρόσω βρίσκεται στριμωγμένη από τον Κωνσταντή, που για μια ακόμα φορά την προσεγγίζει ερωτικά. Θα ξαναζήσει τις ίδιες στιγμές που έζησε με τον Σέργιο, τη νύχτα του γάμου του; Η Σμαρώ, μια Πολίτισσα πραματευτού, έρχεται στο χωριό, μόνο που η παρουσία της εκεί θα ξεσηκώσει μεγάλους μπελάδες για τις αδερφές Σταμίρη.

Read More

And More