Άγριες Μέλισσες: Το συγκλονιστικό τέλος του Θωμά Κυπραίου – Το twitter θρηνεί για το Θωμά και τιμά τον Γιάννη Στάνκογλου!

Την Παρασκευή το βράδυ παρακολουθήσαμε άλλο ένα δυνατό  επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες με τον Θωμά Κυπραίο να κάνει μια συγκλονιστική έξοδο από τη δημοφιλή σειρά του Ant1. O Θωμάς Κυπραίος ήταν ο ήρωας που κατάφερε να κάνει τους τηλεθεατές να τον μισήσουν και να τον αγαπήσουν ταυτόχρονα. Αμφιλεγόμενος ήρωας έπαιξε ρόλο σκοτεινό. Με παρελθόν γεμάτο ενοχές και τύψεις, ο Θωμάς Κυπραίος έδειξε να μετανιώνει και να αγαπά αληθινά δυο ανθρώπους στο Διαφάνι. Την Ελένη Σταμίρη και τον Νέστορα. Τον άνθρωπο που του στάθηκε όσο κανείς και τον άνθρωπο που είχε βασανίσει και σκοτώσει ως δοσίλογος, τον γιο του!

Η τραγική μοίρα έφερε κοντά, στο ίδιο σπίτι, δυο ανθρώπους που είχαν κάτι τραγικό να τους ενώνει… Το βράδυ της Παρασκευής, οι μάσκες έπεσαν. Ο Γιάννης Στάνκογλου συγκλόνισε με την ερμηνεία του σε όλη τη διάρκεια της σειράς αλλά και στο τραγικό φινάλε του. Οι δυο άντρες μίλησαν ανοιχτά για το τραγικό μυστικό που δεν ήθελε κανείς να πιστέψει. Ο Παύλος Ορκόπουλος με την ερμηνεία του την ώρα των αποκαλύψεων καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό ενώ η σκηνή που δείχνει το όπλο στο Θωμά για να αποφασίσει αν θα δώσει τελος στη ζωή του μοναδική.

Ο Νέστορας βγαίνει από το σπίτι και ακουμπά στον τοίχο και ο Θωμάς κάνει αυτό που περίμεναν όλοι. Μια πιστολιά που ακούγεται δίνει λύτρωση αλλά και πόνο στο Νέστορα. Και αυτό ήταν το τέλος του Θωμά Κυπραίου. Ένα τέλος σκληρό αλλά γεμάτο συγκίνηση…

Το twitter αποχαιρέτησε τον Θωμά Κυπραίο αφήνοντας σχόλια θαυμασμού για τον Γιάννη Στάνκογλου και την μοναδική ερμηνεία του στο φινάλε του στις ζωές των ηρώων του Διαφανίου

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More