Άγριες Μέλισσες – Τρίτος κύκλος: Όλα τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη σειρά – Οι ρόλοι και οι ανατροπές

Ο τρίτος κύκλος είναι προ των πυλών και οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν τον προσεχή Σεπτέμβρη, με καταιγιστικές εξελίξεις, ανατροπές και νέα πρόσωπα!

Τα γυρίσματα για τον καινούργιο κύκλο έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές να κάνουν διάλειμμα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και να πιάνουν δουλειά! Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν στα μέσα Σεπτέμβρη – ίσως και νωρίτερα λόγω ανταγωνισμού – για να μας καθηλώσει και πάλι μπροστά στις οθόνες μας.

Τα νέα πρόσωπα που καταφτάνουν στο Διαφάνι

Μετά τον Αιμίλιο Χειλάκη, που θα υποδυθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Νίκος Κουρής υπέγραψαν ήδη με την παραγωγή και εντάσσονται στο καστ της επιτυχημένης σειράς του ANT1.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τηλεθεατή, στον τρίτο κύκλο θα δούμε συνολικά 10-12 νέους ήρωες σε σημαντικούς ή μικρότερους ρόλους, οι οποίοι θα δρομολογήσουν μια σειρά από εξελίξεις που θα επηρεάσουν τις ζωές όλων. Το σίγουρο είναι πως τόσο το κανάλι όσο και η εταιρεία παραγωγής της σειράς δεν θέλουν η ιστορία που τόσο αγαπήθηκε από τον κόσμο να “ξεχειλώσει”. Γι’ αυτό ο τρίτος κύκλος θα εστιάσει σε νέες καταστάσεις.

  • Πέτρος Ορφανίδης

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θα υποδυθεί τον Πέτρο Ορφανίδη, εκδότη σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Θεσσαλίας, την Ηχώ της Θεσσαλίας. Η παρουσία του θα γίνει αμέσως αισθητή στο Διαφάνι, όχι μόνο λόγω επαγγέλματος αλλά και λόγω της συνεργασίας του με την Ασημίνα, την οποία θα προσλάβει ως γραμματέα. Αυτή η δουλειά θα της αναπτερώσει το ηθικό και θα της δώσει την αυτοπεποίθηση που της έλειπε. Θα σταθεί, όμως, και αφορμή για να έρθει πολύ κοντά με τον Πέτρο Ορφανίδη. Δεν πρόκειται για έναν κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά για μια ουσιαστική σχέση, η οποία δεν είναι διόλου απίθανο να εξελιχθεί και σε κάτι ερωτικό. 

Ο ιδεαλιστής εκδότης, με την ευγένεια και τους καλούς του τρόπους, θα μπει αμέσως στην καρδιά της. Κι όσο θα περνά ο καιρός θα ανοίγονται περισσότερο ο ένας στον άλλον και θα έρθουν πολύ κοντά. 

  • Ζωή Μεγαρίτη

Ο Ακύλας Μεγαρίτης (Αιμίλιος Χειλάκης) δεν φτάνει μόνος του στο Διαφάνι, αλλά με τη σύζυγό του Ζωή, την οποία θα υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Οι δυο τους θα στήσουν το καινούργιο τους σπιτικό στο αρχοντικό των Σεβαστών, το οποίο έχει ερημώσει από τότε που έφυγαν ο Δούκας, η Μυρσίνη και τα παιδιά τους. Εκείνος θα δείξει από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις του. Η σύζυγός του, όμως όπως θα αποδειχτεί, θα κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της. Η Ζωή κρύβει επίσης ένα σκοτεινό παρελθόν, το οποίο δεν γνωρίζει κανείς, αντίθετα με εκείνη που γνωρίζει πολλά και για πολλούς. Πρόκειται για ένα πρόσωπο-κλειδί που αναμένεται να δρομολογήσει πολλές εξελίξεις και μάλιστα παρασκηνιακές, αφού ακόμη και στον γάμο της με τον Ακύλα τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…

  • Ζάχος Λυκογιάννης

Ένας έρωτας από το παρελθόν επανέρχεται στη ζωή της Ελένης. Πρόκειται για τον στρατιωτικό Ζάχο Λυκογιάννη, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Νίκος Κουρής. Ο Ζάχος ήταν στο παρελθόν αρραβωνιασμένος με την Ελένη, ο γάμος όμως δεν έγινε λόγω της μετάθεσης που πήρε. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα του, η κ. Μάρω στάθηκε πολύ στην Ελένη όταν έχασε τη μητέρα της. Τη βοηθούσε στα μαθήματα του σχολείου, ενώ με τις συμβουλές της συνέβαλε στο να γίνει μια ανεξάρτητη κοπέλα που μπορεί να διαχειρίζεται μόνη της τα όποια προβλήματα προκύπτουν στη ζωή της.

Ο γιος της, ο Ζάχος, ήταν πάντα ερωτευμένος με την Ελένη, γνωρίζοντας όμως ότι εκείνη έχει χαρίσει την καρδιά της στον Λάμπρο, δεν έβρισκε το κουράγιο να της αποκαλύψει τα αισθήματά του και οι δυο τους παρέμεναν δυο καλοί φίλοι. Όλα άλλαξαν όταν χώρισε με τον Λάμπρο, μετά τις πιέσεις που δέχτηκε εκείνος από τον πατέρα του.

Έτσι ο Ζάχος της άνοιξε την καρδιά του κι εκείνη αποφάσισε να τον αρραβωνιαστεί. Ο αρραβώνας τους διαλύθηκε όταν εκείνος πήρε μετάθεση κι εκείνη αρνήθηκε να τον ακολουθήσει και παρέμεινε στο Διαφάνι. Τώρα που επιστρέφει, βρίσκει και πάλι την Ελένη μόνη, αφού ο Λάμπρος βρίσκεται στην εξορία. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, δεν σκοπεύει να τη διεκδικήσει, παρόλο που δεν σταμάτησε ποτέ να την αγαπά.

Read More

And More