Άγριες Μέλισσες – Βασίλης Μπισμπίκης: Η ένοχη σχέση Βόσκαρη, Μυρσίνης Σεβαστού

Αίσθηση έχει κάνει  η εμφάνιση του Μάνου Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες και τον μυστήριο ρόλο που παίζει αλλά και αναμένεται να παίξει στο μέλλον στη ζωή της Ελένης Σταμίρη.

Χθες ο Βασίλης Μπισπίκης που υποδύεται τον σκληρό διευθυντή των φυλακών, έστειλε τον βοηθό του και έφερε την Ελένη, μέσα στη νύχτα στο προαύλιο της φυλακής… Εκεί προσπάθησε να τη φιλήσει αλλά η Ελένη που είναι γνωστό “αντράκι” τον χτύπησε και έφυγε  με εκείνον να της φωνάζει να φύγει μακριά για να… γλιτώσει..

Ωστόσο η Ελένη σκεπτόμενη όλα όσα εκτυλίσσονται εις βάρος της στη φυλακή καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης δεν τα κάνει όλα αυτά τυχαία και ότι σκόπιμα πίσω από τις απάνθρωπες πράξεις του κρύβεται κάποιο πρόσωπο από την οικογένεια των Σεβαστών.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου από το περιοδικό TV24 ο διευθυντής των φυλακών στα επόμενα επεισόδια επισκέπτεται κρυφά τη Μυρσίνη και αρχίζει ένας αποκαλυπτικός διάλογος όπου ξετυλίγεται το κουβάρι της αλήθειας με τα ύπουλα σχέδιά τους. “Θέλω να υποφέρει με τον χειρότερο τρόπο! Θα πληρωθείς αδρά, μη φοβάσαι γι’αυτό αρκεί να διαλύσεις τη φόνισσα” φέρεται να λέει η Μυρσίνη στον Βόσκαρη…

Και εκείνος της απαντάει: «Εννοια σου και έχω πολλά στο μυαλό μου για τη Σταμίρη! Θέλω όσο και εσύ να την κάνω να υποφέρει».

Το twitter πάντως δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα το Μάνο Βόσκαρη…

 

 

 

Read More

And More