Αίας Μανθόπουλος: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του – Τι απαντά ο Ιάκωβος Μυλωνάς για τα ψευδή δημοσιεύματα

Σε κρίσιμη αλλά και σταθερή κατάσταση παραμένει στην εντατική ο Αίας Μανθόπουλος. Το μεσημέρι της Παρασκευής, μάλιστα, κυκλοφόρησαν απαράδεκτα δημοσιεύματα που «πέθαναν» τον ηθοποιό.

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου στο Πρωινό, ο Αίαντας Μανθόπουλος μεταφέρθηκε ύστερα από εγκεφαλικό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στις 9 Οκτωβρίου. Οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και στη συνέχεια οι γιατροί τον πήγαν σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν, η υγεία του και πάλι υποτροπίασε και έτσι μεταφέρθηκε και πάλι στη ΜΕΘ.

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς, ο οποίος σε ανάρτησή του ξεκαθάρισε για τα δημοσιεύματα, μίλησε ζωντανά στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα. Όπως είπε, ο Αίαντας Μανθόπουλος προχώρησε σε εγχειρήσεις για την αφαίρεση θρόμβων που είχε, τα κατάφερε να βγει από την εντατική αλλά στη συνέχεια ξαναμπήκε γιατί η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. «Ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, γιατί πρέπει να λέμε την αλήθεια στον κόσμο. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα» είπε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More