Αίας Μανθόπουλος: Η σύντροφος του απαντά για τον λόγο που δεν κάλεσε την πρώην σύζυγό του στο 40ήμερο μνημόσυνο

Τη δική της απάντηση στην πρώην σύζυγο του Αίαντα Μανθόπουλου, για τον λόγο που δεν την κάλεσε στο μνημόσυνο που έκανε στη μνήμη του, έδωσε η τελευταία του σύντροφος Ελισάβετ Σταμοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου. (δες εδώ τι είχε πει η πρώην σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου}

«Όλη την ημέρα περιμένω αυτή την ώρα που θα έρθω κοντά του, και θα κάτσω να πιούμε τον καφέ μας, όπως κάναμε κανονικά. Αυτό το κρατάω, περισσότερο για μένα, αλλά νομίζω ότι κάτι σημαίνει και γι’ αυτόν. Συνειδητά, και ξέροντας ότι άλλο δώρο δε μπορώ να του κάνω εκεί που είναι, ήθελα να του αφιερώσω τη μέρα των γενεθλίων μου. 

Έτσι κι αλλιώς δεν επρόκειτο να τα γιορτάσω και σκέφτηκα ότι είναι ένα πάρτι για τον Αίαντα. Αυτό ήθελα να κάνω και νομίζω ότι το πέτυχα γιατί κάλεσα ανθρώπους που και τον αγάπαγαν και ήταν κοντά του τα τελευταία χρόνια. Απολύτως συνειδητά δε θέλησα να το κάνω μαζί με την πρώην σύζυγό του» ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Σταμοπούλου.

«Δεν έχω καμία επαφή με την κυρία Τσιάτσιου μετά την ημέρα ανακοίνωσης θανάτου του Αίαντα. Το κάνω συνειδητά γιατί αποφεύγω να ανακατευτώ γιατί θα πρέπει ο Αίαντας να φύγει με όσο το δυνατόν λιγότερες στεναχώριες. Ο Αίαντας πληγώθηκε πολύ από σχόλια, δημοσιεύματα, πράγματα που δεν τον αντιπροσώπευαν, ίσως τα χειρίστηκε και λάθος την εποχή που τα χειρίστηκε.

Είχε πια αρχίσει να στέκεται πάλι στα πόδια του και μπορούσε να ζητήσει ξανά αυτό που του ανήκε. Πολλοί συνάδελφοί του γύρισαν την πλάτη. Το συνειδητοποίησα τώρα που έφυγε, δεν το είχα συνειδητοποιήσει πριν, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί» είπε σε άλλο σημείο η τελευταία σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου.

Read More

And More