Στο T-live

Αιδηψός: Τι λένε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Σταματίνα Σταματάκου για το αδιανόητο περιστατικό με τη γάτα

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε ό,τι έχει να κάνει με τα ζώα, ήταν ο άνθρωπος που έστειλε μήνυμα στην Σταματίνα Σταματάκου, η οποία ανέδειξε το θέμα της κακοποίησης της γάτας σε ταβέρνα στην Αιδηψό. (Δες εδώ το βίντεο ντροπής και την απάντηση ενός από την παρέα που προχώρησε στην απαράδεχτη κίνηση)

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο T-live και την Ειρήνη Πεϊβάνη για το σοκαριστικό γεγονός. «Αυτό το βίντεο μου το έστειλε ένας γνωστός μου στο Instagram. Μίλησα με τη Σταματίνα, κι εκείνη κινήθηκε νομικά και πήρε τη Δίωξη κατευθείαν. Και σήμερα που σηκώθηκα, είδα ότι είχαν κινηθεί νομικά και οι οργανώσεις Dog Voice και A Little Shelter».

Σοκαρισμένη όμως δηλώνει και η ιδιοκτήτρια της ψαροταβέρνας, στην οποία εκτυλίχθηκε το περιστατικό. «Το είδαμε κι εμείς από το διαδίκτυο και φυσικά αυτή η εικόνα μας σοκάρει. Αυτές οι δύο γατούλες είναι δικές μας. Υπάρχουν κι άλλες που έρχονται γύρω γύρω. Υπάρχει κι άλλη ταβέρνα δίπλα και μυρίζουν φαγητά και έρχονται. Υπάρχει κόσμος ευτυχώς που τα αγαπάει, δεν ενοχλούν».

Στο T-live μίλησε και η δημοσιογράφος και διευθύντρια της  οργάνωσης Zero Stray Project Σταματίνα Σταματάκου ανέβασε το αποτροπιαστικό βίντεο που προκάλεσε την παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Read More

And More