Αιμιλιάνο – Μαριαγάπη: Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού μετά το GNTM! Όλα όσα δήλωσαν (video)

Το GNTM ολοκληρώθηκε και επίσημα και τα μοντέλα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν (και κάποια να συνεχίσουν) την καριέρα τους στο modeling! Η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου, μάλιστα, πρόκειται να εμφανιστούν στα MadWalk και να περπατήσουν στα catwalks καταξιωμένων σχεδιαστών μόδας, κάνοντας έτσι επίσημα το πρώτο τους επαγγελματικό βήμα μετά το τέλος του reality.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day “τσάκωσε” το ερωτευμένο ζευγάρι έξω από το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας σήμερα το πρωί, όπου βρέθηκε για τις τελευταίες πρόβες αλλά και την εγγραφή του ανατρεπτικού show μόδας. Αυτή είναι η πρώτη κοινή εμφάνιση των δύο μοντέλων που ερωτεύτηκαν μέσα στο GNTM, μετά το τέλος του παιχνιδιού!

“Είμαστε πανέτοιμοι για τα γυρίσματα του MadWalk! Είναι φυσιολογικό να στεναχωρηθώ, αλλά το προσπερνάμε” δήλωσε ο Αιμιλιάνο, με την αγαπημένη του να απαντά “Για μένα είναι ο νικητής!”. “Είναι αστεία τα δημοσιεύματα για την Παρασκευή και τον Ηρακλή, δεν ισχύει κάτι. Με επηρέασαν τα δημοσιεύματα για την πρώην σχέση μου, αλλά πλέον δεν με απασχολούν, γιατί ξέρω τι συμβαίνει στη ζωή μου. Έχω τον Αιμιλιάνο δίπλα μου και είμαι καλά” σχολίασε η Μαριαγάπη.

Read More

And More