Αιμίλιος Χειλάκης για Αθηνά Μαξίμου: «Ακόμα και όταν θα μου σπάσει τα νεύρα, θα το κάνει ωραία»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο «Mega Καλημέρα» μιλώντας για την πορεία του στην υποκριτική, την σύντροφό του Αθηνά Μαξίμου αλλά και την απόφασή του να διακόψει το κάπνισμα.

«Η Αθηνά είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ακούει. Ένας άνθρωπος που ακόμα και όταν θα σου σπάσει τα νεύρα, θα το κάνει ωραία. Ο άνθρωπος που έχω επιλέξει να είναι 20 χρόνια δίπλα μου και μακάρι να γίνουν 40 και 60, είναι ο άνθρωπος που δεν το κάνει τιμωρητικά, το κάνει συμβουλευτικά», δήλωσε αρχικά ο Αιμίλειος Χειλάκης.

«Μπορείς να πεις όλα τα κλισέ για το τι είναι η πρώτη σου συνάντηση με τον άνθρωπο της ζωής σου. Το ξέρεις αυτό το άτιμο, λες τώρα πώς το διαχειρίζομαι εγώ. Τι κάνω; Μου συνέβη στα 34 μου αυτό, παραήμουν ώριμος για αυτό το σπουδαίο που μου συνέβη. Αρχίζω και καταλαβαίνω τι ήμουν από τις επιλογές μου» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ενώ σε άλλο μέρος της συνέντευξής του μίλησε για την απόφασή του να διακόψει το κάπνισμα: «Σήμερα κλείνω 5 χρόνια που έχω κόψει το κάπνισμα. Είμαι 20 κιλά παραπάνω», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης σε συνέντευξή του στο Mega.

Read More

And More