Αιμίλιος Χειλάκης: Η συμμετοχή του στις “Άγριες Μέλισσες” και η συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο

Ο Αιμίλιος Χειλάκης πρόκειται να μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας από τη νέα σεζόν, αφού θα πρωταγωνιστεί στις “Άγριες Μέλισσες“. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και τη Μαρία Κοκολάκη και μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση και το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, για το άνοιγμα των θεάτρων, αλλά και τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο

Για την απόφαση να κάνει τηλεόραση: “Πήρα την απόφαση να κάνω τηλεόραση γιατί μπαίνω σε κάτι που είναι πολύ ωραίο. Έχει ένα βάσανο που φαίνεται. Θα κάνω έναν παρακρατικό, ο οποίος μέσα από ένα καθεστώς αναλαμβάνει να έχει μεγάλα έργα, και θεωρεί ότι το μεγαλύτερο βάσανο του κόσμου είναι ο κομμουνισμούς. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, είχαν μπει και στη βουλή πριν από μία δεκαετία, μην ξεχνιόμαστε. Δεν θα κάνω τον κακό, ο οποίος θα είναι ο μπαμπούλας, αλλά έναν κακό που θα γεννήσει ερωτήσεις, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι έτσι;”.

Για το άνοιγμα των θεάτρων: “Δεν ξέρεις τι χαρά έχω! Είμαστε επιτέλους σε έναν ανοιχτό χώρο, ευτυχώς θα λειτουργήσουν τα ανοιχτά θέατρα. Πρέπει να ανέβει η χωρητικότητα γιατί με 50% θα είναι πολύ δύσκολο και για να μπει ο κόσμος και για να βγάλουμε τα έξοδά μας εμείς”.

Για τη συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο: “Με τον Γιάννη Μπέζο έχουμε συνεργαστεί ξανά στην πρώτη μου σκηνοθεσία. Αγαπάμε το ρεπερτόριο και οι δύο και μας αρέσουν οι μεγάλοι συγγραφείς, γιατί έχουμε και τον τρόπο και τον μόχθο να διαθέσουμε για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα κείμενα. Ο “Όθελλος” μας επέλεξε, γιατί λέγαμε με τον Γιάννη να κάνουμε ένα έργο χωρίς να χρειάζεται να δώσουμε εξετάσεις…”.

Για την περίοδο που ήταν κλειστά τα θέατρα: “Ένας χρόνος χωρίς θέατρο ήταν σαν να βγαίνεις στη σύνταξη χωρίς θέατρο, είναι σαν να προσπαθείς να αντιμετωπίσεις τη ζωή σου χωρίς το βασικό της συστατικό”.

Για την επιστροφή των σειρών στην τηλεόραση: “Ξαναγυρίζουμε στη μυθοπλασία, σιγά σιγά ξανακερδίζουμε το χώρο μας. Ένας μεγάλος κλάδος ανθρώπων δεν μπορούσαν να υπάρχουν σε reality. Στη καραντίνα είδα τις περισσότερες σειρές, είδα και reality”. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More