Αιμίλιος Χειλάκης: «Ζητήθηκε από το νοσοκομείο να κάνω αυτή την ανάρτηση γιατί ο πατέρας μου χρειαζόταν αίμα»

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε καλεσμένος ο Αιμίλιος Χειλάκης την Κυριακής 4/2.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ανάρτηση που έκανε το Σάββατο 3/2 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο έκανε έκκληση βοήθειας για αίμα που χρειαζόταν ο πατέρας τους.

«Ευτυχώς είναι μία χαρά ο πατέρας μου. Είναι 90 ετών και πάντα μια επέμβαση σε αυτήν την ηλικία είναι ένα πρόβλημα, αλλά ζητήθηκε από το νοσοκομείο να κάνω αυτήν την ανάρτηση γιατί πάντα χρειάζεται αίμα για περιπτώσεις μεγάλων χειρουργείων. Πάει πολύ καλά ο πατέρας μου. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο δημόσια. Όπως το ζήτησα δημόσια, δημόσια πρέπει να τους ευχαριστήσω» ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Δεν υπήρξε ανταπόκριση όπως το περίμενα, αλλά νομίζω ότι είμαστε στην περίπτωση που έχει αρχίσει να καλύπτεται η ανάγκη. Ας συνεχίσουμε να δίνουμε. Εγώ κατάλαβα κάτι για τον εαυτό μου ότι μέσα στην υπότασή μου και στην τεμπελιά μου, δεν έχω γίνει αιμοδότης, αλλά από εδώ και πέρα θα το κάνω γιατί συνειδητοποιείς στις περιπτώσεις κρίσεις ότι πρέπει να είσαι συνεπής. Υπάρχει ένα ολόκληρο αιμοδοτικό σύστημα. Συνειδητοποίησα ότι είμαι ελλιπής σε αυτό το θέμα και πρέπει να ενεργοποιηθώ» σημείωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Read More

And More