Άκης Δείξιμος για Κώστα Δόξα: «Η μητέρα μου λάμβανε αρνητικά μηνύματα, μετά τις κατηγορίες της πρώην του»

 Για τη δικαστική διαμάχη του αδερφού του, Κώστα Δόξα με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση, μίλησε ο Άκης Δείξιμος στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό Σουσου” και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου.

«Όπως πολλά ζευγάρια που χωρίζουν και υπάρχουν διαφορές, οι διαφορές αυτές λύνονται δυστυχώς στις αίθουσες των δικαστηρίων. Είναι ψυχοφθόρο. Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά για τον αδερφό μου και φυσικά για την ανιψιά μου. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η ιστορία δημιούργησε πλήγμα στον αδερφό μου.

Κάποια στιγμή βγήκαν κάποια δημοσιεύματα, έντονα, από την πλευρά της πρώην συζύγου του αδερφού μου, λόγω των οποίων ο αδερφός μου σταμάτησε αμέσως, σαν να “δικάστηκε” από το show του ΑΝΤ1 που συμμετείχε τότε, και εν συνεχεία, αυτό το πράγμα κόστισε και στη δουλειά του, με μεγάλη δυσκολία μπορούσε να εργάζεται. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες χωρίς να έχει πάρει καν τη δικαστική οδό το θέμα» είπε αρχικά ο Άκης Δείξιμος.

«Εννοείται ότι δεχτήκαμε αρνητικά σχόλια Τα περισσότερα μηνύματα ήταν ανώνυμα, αλλά και επώνυμα σχόλια. Όταν έγινε το θέμα, ήταν πολύ ψυχοφθόρο για όλη την οικογένεια. Ακόμα και η μητέρα μας δέχτηκε επιθέσεις στα δικά της social media, για το παιδί της, για το παιδί που έκανε, για το παιδί που μεγάλωσε.

Δε πάει ο νους σας πόσο εύκολα βρίσκει έδαφος κάποιος και μεγάλη χαρά να πουν τα χειρότερα σε κόσμο που δε ξέρουν και δε γνωρίζουν. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει όταν υπάρξει διάθεση να τελειώσει. Δε ξέρω από τη πλευρά της κυρίας Miss Diva Blondie υπάρχει διάθεση να τελειώσει και στεναχωριέμαι γι’ αυτό. Ίσως, σαν μάνα θα έπρεπε να σκεφτεί λίγο παραπάνω την κόρη της και όχι να ανανεώνει ένα κλίμα για προσωπική της προβολή και προσωπικό της όφελος» ανέφερε στη συνέχεια ο Άκης Δείξιμος για τα μηνύματα που δέχτηκαν όταν το θέμα είδα το φως της δημοσιότητας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164