Άκης Σακελλαρίου: «Έστελνα βιντεάκια για τη δουλειά από την εντατική»

O Άκης Σακελλαρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο Άλλος» και μεταξύ άλλων μίλησε για τους αρνητές του κορονοϊού αλλά και για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι πέρασε 15 μέρες στο νοσοκομείο καθώς είχε διαγνωσθεί με τη «νόσο των λεγεωναρίων».

Ο Άκης Σακκελαρίου δύο χρόνια αργότερα δηλώνει: «Εάν ανακαλύψει τη νόσο νωρίς, το προλαβαίνεις και είναι σαν μία πνευμονία που θεραπεύεται, εάν το αφήσεις και αυτό σου τρώει σιγά-σιγά τα πνευμόνια, τότε θα έχει προβλήματα. Η εικόνα που κρατώ από τότε είναι τα αγαπημένα μου πρόσωπα και τους φοβερούς γιατρούς του Σωτηρία».

Μιλώντας για τη σοβαρότητα της νόσου είπε: «Κατάλαβα πολύ μετά πόσο σοβαρό είναι. Μέχρι που μπήκα στην εντατική, έστελνα βιντεάκια για την δουλειά. Έλεγα στην σκηνοθέτρια μήπως πρέπει να σκεφτούμε να αντικατασταθώ; Και της έδειχνα ότι είμαι στην εντατική με καλώδια. Την μια ημέρα παίζαμε το Mamma Mia στην Πάτρα, την επόμενη με πήγε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον γιατρό μου. Μπήκα στο ταξί, χάθηκα και την επόμενη ξύπνησα στο νοσοκομείο και το βράδυ μπήκα στην εντατική. Όλοι με τον κορονοϊό αυτό λένε, γίνεται μία καταρρακτώδης αλλαγή στον οργανισμό σου».

Για τους αντιεμβολιαστές και τους αρνητές του κορονοϊου υποστηρίζει: «Θεωρώ ότι ο κάθε ένας πρέπει να έχει την άποψή του, όμως σε ένα τέτοιο θέμα οφείλεις να σκεφτείς λίγο και τον άλλο». 

Read More

And More