Άκης Τσοχατζόπουλος: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο λίγο πριν πεθάνει για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας

Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από το Πρωινό, μετά την αποκάλυψη ότι η Βίκυ Τσοχατζοπούλου βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την εξαδέλφη του Άκη ΤσοχατζόπουλουΕλπινίκη Τσοχατζοπούλου.

Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα που προέρχονται από τους τελευταίους μήνες της ζωής του, και μαρτυρούν ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έδινε σκληρή μάχη για να παλέψει με τα προβλήματα υγείας του. Κάποιες φωτογραφίες τον δείχνουν μέσα στο νοσοκομείο και κάποιες άλλες, μετά το εξιτήριο, όπου απολάμβανε τις βόλτες με τον γιο του.

Η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου έχει κατηγορήσει τη Βίκυ Τσοχατζοπούλου ότι δεν φρόντιζε τον Άκη Τσοχατζόπουλο, κάτι όμως που δε φαίνεται από τα στιγμιότυπα. Στο Πρωινό μίλησε και ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, κ. Αλεξανδρής. «Μόνο ως χυδαιότητα μπορούν να χαρακτηριστούν οι αιτιάσεις των συγγενών του Άκη, διότι δεν βλέπουμε έναν άνθρωπο κακοποιημένο, αντιθέτως φροντίζεται με τον καλύτερο τρόπο. Η κ. Τσοχατζοπούλου επέδειξε μία τρομερή αφοσίωση στον σύζυγό της, σε σημείο που το πλήρωσε αρκετά» σχολίασε.

Η περιβόητη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου θα ανοίξει τις επόμενες εβδομάδες.

Read More

And More