Άκης Τσοχατζόπουλος: Όσα έλεγε για τη Βίκυ Σταμάτη και τον πολυσυζητημένο γάμο τους στην τελευταία του συνέντευξη

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έφυγε από τη ζωή σήμερα, μετά τη μάχη του με πολλά προβλήματα υγείας. Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Καστέλλα.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε δώσει την τελευταία του συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ κα την Αυτοψία, πριν από τέσσερα χρόνια. Τότε, είχε μιλήσει για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, τον πολυσυζητημένο γάμο του και για τη χλιδάτη ζωή του, για την οποία είχε κατηγορηθεί.

«Ήταν μία ψεύτικη διαρκής επίθεση εναντίον μου. Σε όλα τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά υπήρχε αυτό το πράγμα. Η δική μου ζωή είναι πολύ απλή και φυσιολογική. Και της οικογένειάς μου. Ουδέποτε είχαμε σπατάλες, ούτε πολυδάπανη ζωή, ούτε μέσα, ούτε σπίτια, ούτε τίποτα. Αυτά που είχα, ήταν αυτά που αγόρασα. Έμενα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αλλά ήταν η νόμιμη αγορά, διαφανής και έγκυρη» είχε αναφέρει.

Για τον γάμο του στο Παρίσι με τη Βίκυ Σταμάτη είχε υποστηρίξει ότι «τον γάμο μου τον άντεχε ο μισθός ενός υπουργού. Πήγα τρεις ημέρες σε μία άλλη πόλη και παντρεύτηκα. Υπήρξε πολύς μύθος γύρω από όλα αυτά. Σπατάλες, δεξιώσεις κτλ. Ένα δείπνο ήταν, με 10-15 άτομα στο ξενοδοχείο. Όλα αυτά τότε συνέτειναν στη σκόπιμη λασπολογία». Αναφορικά με τη Βίκυ Σταμάτη, είχε σημειώσει: «Τη γυναίκα μου τη φυλάκισαν επειδή είναι η σύζυγός μου. Είναι παντελώς αθώα και πέρασε τρία ολόκληρα χρόνια στο ψυχιατρείο. Είχε δυσμενή μεταχείριση επειδή ήταν η γυναίκα μου».

Δες το βίντεο:

Read More

And More