Ακόμα ένας… αστικός μύθος καταρρίφθηκε: Μάθαμε πόσα κιλά είναι η Ελένη! Ζυγίστηκε on air…

Αυτό ήταν, πάει… Ακόμα ένας αστικός μύθος καταρρίφθηκε! Και τώρα; Πως μπορεί να υπάρξει επόμενη μέρα στην εγχώρια σόου-μπιζ, από την στιγμή που αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό της Ελένης Μενεγάκη; Από την στιγμή που αποκαλύφθηκε το πόσα ακριβώς είναι τα κιλά της… “Απόλυτης”;

Γιατί όπως ίσως ,ήδη, γνωρίζεις λατρεμένη, έχουν χυθεί τόνοι μελάνης σε αυτό το τόπο στα site και τα περιοδικά, τα οποία έχουν να κάνουν με την σιλουέτα της Ελένης, τα κιλά της και τα μυστικά της διατροφής της.

Μάλιστα, κάποιοι που πρεσβεύουν και την δημοσιογραφία της συμφοράς, έφτασαν κάποια στιγμή να γράφουν άρθρα-ποταμό, μέσα από τα οποία να υποννοούν πως η αιώνια εθνική Ελένη, φλερτάρει με το στοιχειό της ανορεξίας.

Αααχ, τι έχουμε διαβάσει κατά καιρούς σε αυτό το τόπο!

Ε, ναι ,λοιπόν, έφτασε η αποφράδα μέρα που κι αυτός ο αστικός μύθος, ο μύθος των κιλών της Ελένης καταρρίφθηκε, μιας και η “Απόλυτη” το έκανε κι αυτό!

Ποιο; Μα ζυγίστηκε σήμερα στην εκπομπή της… Ζυγίστηκε κανονικά on air, ζωντανά και σε πανελλαδική μετάδοση.

Όσο για το πόσα κιλάκια έγραψε το κοντέρ της ζυγαριάς;

Αρχικά έδειξε περίπου στα… 61 κιλά (όπου κι όπως αποδείχθηκε είναι και τα πραγματικά κιλά της παρουσιάστριας) και μάλιστα η γαλανομάτα “μάγισσα” της Κάντζας ήταν και με παπούτσια και φυσικά και με ρούχα, αλλά στη συνέχεια όταν η ζυγαριά βρέθηκε πάνω σε ένα χαλάκι μπάνιου έγινε το θαύμα κι έδειξε 57 plus!!!

Κι αυτό φυσικά ήταν και το θέμα! Ότι πρέπει να ζυγιζόμαστε σε στέρεο έδαφος, πάνω στο έδαφος χωρίς να υπάρχουν… παρελβολές, για να μην μας παραπλανά… προς τα κάτω η ζυγαριά!

Read More

And More