Αλέκος Συσσοβίτης: «Η σύντροφός μου μού είχε προτείνει να κάνουμε παιδί μαζί αλλά να ζούμε χωριστά»

Στο πλατό της Μαρίας Μπακοδήμου, στο «Γεια σου», βρέθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης το μεσημέρι της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πατρότητα και πώς μία σύντροφός του τού είχε προτείνει να κάνουν παιδί εξ’ αποστάσεως.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης εξομολογήθηκε: «Το είχα σκεφτεί. Μου το έχει προτείνει περισσότερο κοπέλα να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως παρά εγώ. Ήταν όπως είναι τώρα τα ζευγάρια που χωρίζουν ή κάποιοι γονείς, οι οποίοι υιοθετούν ένα παιδί και το μοιράζονται στη ζωή τους. Εφικτό είναι γιατί όλη η Ευρώπη, η Αμερική, η Δύση μας επηρεάζει και μας κατευθύνει, το κάνει αυτό.

Τώρα το βλέπω στην πράξη γιατί ο κουμπάρος και τα βαφτιστίρια μου έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με εμένα που αντιλαμβάνομαι τι είναι να είσαι γονέας, τι σημαίνει να είναι παιδί και να μεγαλώνει σε μία οικογένεια, τι προβλήματα υπάρχουν όταν δεν υπάρχει ένας από τους γονείς και σέβομαι και εκτιμώ ότι κι ο ένας κι ο άλλος πρέπει να είναι πολύ δοτικός και τα δύο φύλα απέναντι στο παιδί».

Στη συνέχεια, ο Αλέκος Συσσοβίτης πρόσθεσε: «Ελάχιστες φορές (σ.σ. μου έχει λείψει που δεν έχω παιδί). Είμαι πολύ πρακτικός. Αν δεν ξυπνήσω να ονειρευτώ κάτι και στον ύπνο μου, δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει».

Δες το απόσπασμα στον ΣΚΑΪ:

Read More

And More