Άλεξ Παναγή: Φιλοξενεί τους συγγενείς του συντρόφου του από την Ουκρανία – «Είχαμε ένα πολύ μεγάλο δράμα στο σπίτι»

Ο Άλεξ Παναγή, ο κύπριος καλλιτέχνης που έγινε γνωστός μέσα από το YFSF του ΑΝΤ1 και εδώ και μερικά χρόνια έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον Ουκρανό σύντροφό του, φιλοξενήθηκε στη Μπέττυ Μαγγίρα και την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», το πρωί της Πέμπτης 24/3.

Ο Άλεξ Παναγή μίλησε για την πρωτοβουλία να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους συγγενείς του αγαπημένου του, οι οποίοι έφυγαν από την Ουκρανία λόγω του πολέμου.

«Όταν ξέσπασε ο πόλεμος, εμείς είχαμε ένα πολύ μεγάλο δράμα στο σπίτι. Επειδή ο σύντροφός μου, ήταν στη στρατιωτική ακαδημία, προσπάθησα να τον πείσω με νύχια και με δόντια να μην πάει στην Πολωνία. Ήθελε να πάει στα σύνορα με τα πόδια για να βρει την πόλη του και τους γονείς του. Του πρότεινα με δάκρυα στα μάτια να μείνει, να βρει έναν λόγο ύπαρξης εδώ στην Κύπρο.

Ξεκινήσαμε λοιπόν μία συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, την κυπριακή κυβέρνηση, την ουκρανική κοινότητα και άλλους, δημιουργώντας ένα δίκτυο αλληλοβοήθειας. (…) Εμείς οι κύπριοι και οι μισοί Έλληνες έχουμε ζήσει την προσφυγιά. Δεν μπορούμε να ξεχνάμε την ιστορία μας και όσα τραβήξαμε εμείς. Έτσι αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους που ήρθαν στην Κύπρο».

Δες όλα όσα είπε ο Άλεξ Παναγή στη Μπέττυ Μαγγίρα:

Read More

And More