Άλεξ Παναγή: Το άγνωστο παρασκήνιο για τη βραδιά που κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου τη Eurovision – «Ένιωσαν ότι κάτι πήγε στραβά»

Ο Άλεξ Παναγή και η Βικτώρια Χαλκίτη, οι γνωστοί vocal coaches, μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με αφορμή τη Eurovision. Μεταξύ άλλων, ο Άλεξ Παναγή αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο από τη βραδιά που η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε με το Number One.

«Από τις συμμετοχές μου στη Eurovision ξεχωρίζω εκείνη από το ’89, όταν πάτησα το πόδι μου για πρώτη φορά στη σκηνή του διαγωνισμού, τη δεύτερη το ’95, όταν εκπροσώπησα την Κύπρο, και το 2005, όταν ήμουν στα φωνητικά μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και της κρατούσα το χέρι όταν στην αρχή δεν μας ερχόντουσαν βαθμοί. Κερδίσαμε τη Eurovision παρέα», δηλώνει ο Άλεξ Παναγή.

«Τρεις ημέρες πριν τον Τελικό, ήμουν στο νοσοκομείο υπό φρουρά της ΕΡΤ. Δεν έπρεπε να μου πει κανείς τίποτα και να μη μάθει κανείς τίποτα. Είχα πάθει βρογχοπνευμονία, που επηρέασε τις φωνητικές χορδές», περιγράφει ο τραγουδιστής στην κάμερα του MEGA.

«Με είχαν δύο μέρες στο νοσοκομείο, δεν έγινε τίποτα. Ήρθε ο Χρήστος Δάντης, μου έφερε δύο χάπια από τα δικά μας τα ελληνικά τα «δυνατά» και μέσα σε 5 λεπτά ήρθε πίσω η φωνή μου και κατάφερα να ανέβω στη σκηνή. Αλλιώς θα έπαιρνε τη θέση μου ο Χρήστος Δάντης», αποκαλύπτει στη συνέχεια ο Άλεξ Παναγή.

«Όταν πήγαμε στο green room, η Έλενα ήταν πολύ αγχωμένη. Καθίσαμε στον καναπέ, δίπλα στην Έλενα, ξεκίνησε η βαθμολογία και δεν παίρναμε πόντους. Έφυγαν όλοι, έβγαιναν έξω και κάπνιζαν. Ένιωσαν ότι κάτι πήγε στραβά», αφηγείται σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής.

«Εγώ έκανα τους υπολογισμούς λίγο πριν το τέλος της βαθμολογίας και λέω στην Έλενα: μην αντιδράσεις σε αυτό που θα σου πω αλλά, ακόμα και μηδέν να πάρουμε από δω και στο εξής, έχουμε κερδίσει», καταλήγει στην ιστορία του ο Άλεξ Παναγή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164