Αλεξάνδρα Ούστα – Γιάννης Σαρακατσάνης: «Η διάρκεια του θηλασμού ήταν η μεγαλύτερη διαφωνία μας»

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή, Μαμά-δες με την Τζένη Θεωνά, μιλώντας για τον γιο τους και την καθημερινότητά τους ως γονείς. 

Όπως παραδέχτηκε ο ηθοποιός: «Η διάρκεια του θηλασμού ήταν η μεγαλύτερη διαφωνία μας».

Με την Αλεξάνδρα Ούστα να αποκαλύπτει πως θήλαζε τον γιο της για μεγάλο χρονικό διάστημα: «Έχω την αίσθηση και την εντύπωση ότι δεν είμαστε εξεικονισμένοι με αυτό και ειδικά οι άνδρες, μια μαμά να θηλάζει με μεγάλη διάρκεια. Οι άνδρες έχουν μια απόσταση στο πώς αντιμετωπίζεται αυτό… τι μπορεί να κάνει ή να μην κάνει σε ένα παιδί ο θηλασμός μακράς διαρκείας», ανέφερε η ηθοποιός.

Ενώ παραδέχτηκε: «Ένιωσα πίεση αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποια στιγμή τέθηκε λίγο πιο σοβαρά το ζήτημα, αλλά είχα αρχίσει κι εγώ σε μια κατάσταση που έλεγα θα ξεκινήσω σήμερα και δεν ξέρω πότε θα με πάρει να σταματήσω».

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης παραδέχτηκε πως το θέμα του θηλασμού έφερε ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι: «Θα ήθελε και η Αλεξάνδρα να είχε τελειώσει ο θηλασμός πιο νωρίς, αλλά δεν ήταν εύκολο. Αν την έβλεπα να είναι καλά δεν θα επέμενα, έγινε κάποια στιγμή μια ρήξη και υποχώρησα λέγοντας πως την εμπιστεύομαι», ανέφερε καλεσμένος στην ΕΡΤ ο γνωστός ηθοποιός.

Read More

And More