Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αντέδρασε σε ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα – «Ακόμα κάνουμε δηλώσεις γι’ αυτό το θέμα;»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού και στον Ηλία Σκουλά με αφορμή τα δημοσιεύματα περί επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα.

«Ακόμα κάνουμε δηλώσεις γι’ αυτό το θέμα, παιδιά έχει τελειώσει, πρέπει να το αποδεχτούμε ομαδικώς», ξεκαθάρισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όταν ρωτήθηκε για τον πρώην σύντροφό της.

Η γνωστή influencer αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο δεν είναι ερωτευμένη ωστόσο σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα, έχοντας πρώτα βρει τον ιδανικό σύντροφο.

«Σιγά – σιγά το σκέφτομαι. Παλαιότερα δεν το σκεφτόμουν. Αισθάνομαι πιο έτοιμη και νομίζω ότι θα είμαι καλή σε αυτό το κομμάτι, έχω πολλά να δώσω. Μου αρέσει το παραδοσιακό να υπάρχει μητέρα και πατέρας».

Για τον λογαριασμό της και τις αναρτήσεις της στο Instagram: «Στα social media είμαι αυθόρμητη. Κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι, δεν ακολουθώ κάποια μόδα. Θα κάνω μια αλλαγή πάνω μου επειδή εγώ την ήθελα και κανείς δεν μου την είπε… από εκεί και πέρα, έχω κάποιους ανθρώπους που με ακολουθούν και κάποιους που δεν με θέλουν, κάποιους haters», αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην κάμερα του Open. 

Read More

And More