Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον unfollow με τον Στάθη Σχίζα μετά από τον χωρισμό τους, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης. 

«Η κανονική ζωή είναι έξω, δεν είναι στα social media και στο Instagram, νομίζω πρέπει να το προσπεράσουμε αυτό λίγο. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός, έχω υπάρξει αρκετά χρόνια σε σχέση με τον πρώην άντρα μου που ήμασταν 7 χρόνια και τώρα με τον Στάθη, οπότε δεν έχω μάθει να κοιμάμαι μόνη μου», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 

«Τώρα δεν είμαι πουθενά αλλού, είμαι για τον εαυτό μου, για τις δουλειές μου, για τους φίλους μου, για όλα τα καλά που έρχονται που βέβαια είναι απρόβλεπτα, ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει η ζωή. Ο καθένας αντιμετωπίζει τον πόνο του και τον χωρισμό όπως αυτός θέλει. Εγώ γενικά είμαι εργασιομανής, οπότε το έχω ρίξει στην δουλειά, αυτό είναι το φάρμακό μου. Ο καθένας το αντιμετωπίζει όπως θεωρείο καλύτερα», πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε: «Στην ζωή δεν είναι τίποτα σίγουρο, το είπα και το ξαναλέω». 

Read More

And More