Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά πρώτη φορά στα σχόλια περί “γάμου – συμβολαίου”

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και τη Μαίρη Αρώνη και αναφέρθηκε στη σχέση της και στις αιτίες χωρισμού από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, μετά την πρόσφατη συνέντευξη εκείνου κατά την οποία έκανε λόγο για διαζύγιο

Αρχικά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τα κακόβουλα σχόλια που έχουν ακουστεί για το γάμο της: “Αναμενόμενο ότι θα γινόταν όλο αυτό. Όταν εκτίθεσαι και είσαι δημόσιο πρόσωπο είναι λογικό. Θέλαμε να είμαστε σίγουροι για τον χωρισμό πριν το πούμε. Όλο αυτό είχε ξεκινήσει ένα μήνα πριν δει το φως της δημοσιότητας. Έχουμε ακούσει πολλά σενάρια και ακραία πράγματα, όπως ότι ο όλος ο γάμος ήταν συμβόλαιο, ότι ήταν ψεύτικος, στημένος…”

Η ξανθιά καλλονή αναφέρθηκε και στους λόγους του χωρισμού τους: “Υπάρχουν διάφορα θέματα. Δεν είναι μόνο τα παιδιά. Είναι η διαφορά ηλικίας που μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό και η δουλειά μας που είναι πολύ έντονη”.

Όσον αφορά στο διαζύγιο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: “Εντάξει έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις μεταξύ μας και μέχρι να είναι κάτι σίγουρο δεν θέλω να πω κάτι. Τώρα είμαστε καλά με τον Αριστομένη και πολύ δεμένοι. Οι σχέσεις αλλάζουν, η αγάπη μένει αλλά η σχέση αλλάζει μορφή και μπορεί στο τέλος να καταλήξει σε μια δυνατή φιλία”.

Read More

And More