Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ερωτευμένη ξανά; Τι απαντά για την προσωπική της ζωή

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες κατά την έξοδό της από το τηλεοπτικό πλατό του Πρωινού, όπου βρέθηκε καλεσμένη την Τετάρτη 6/3.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ρωτήθηκε για το πώς βλέπει τη συμμετοχή του Στάθη Σχίζα στο J2US, αλλά και τις φήμες που θέλουν να υπάρχει στον μουσικό διαγωνισμό ένα κρυφό ζευγάρι.

«Δε βλέπω τηλεόραση. Ό,τι βλέπω, το βλέπω από τα αποσπάσματα μετά. Καλή προσπάθεια κάνει. Πρώτη φορά ακούω ότι υπάρχει κρυφό ζευγάρι στο J2US. Δε θα με πείραζε να είναι ο Στάθης, έχει κλείσει αυτός ο κύκλος» είπε.

«Αν είχα προχωρήσει τη ζωή μου, θα το ξέρατε, είμαι άνθρωπος εξωστρεφής, τα κοινοποιώ όλα αυτά, αν είναι κάτι ανακοινώσιμο θα το μάθετε» ανέφερε σε άλλο σημείο για τη δική της προσωπική ζωή και πρόσθεσε, «Την προσωπική μου ζωή την προστατεύω πάρα πολύ καλά, τη θωρακίζω».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο καλός της φίλος και δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε ότι υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, το οποίο όμως δεν επιθυμεί να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας και τόνισε, πως η σχέση αυτή είναι σε πολύ αρχικό στάδιο.

Read More

And More