Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στις Κάννες: «Εμένα θα μου άρεσε να με έχουν προσκαλέσει»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το απόγευμα της Δευτέρας 25 Μαΐου που βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση.

Η γνωστή influencer, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών.

«Απ’ τη στιγμή που μπορεί να το κάνει και έχει την οικονομική άνεση να πληρώσει για να πάει κάπου, ας το κάνει. Εννοείται. Εμένα θα μου άρεσε πιο πολύ να μ’ έχουν προσκαλέσει κάπου και να νιώθω ότι ανήκω σε αυτό το χώρο», σχολίασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πριν από λίγες ημέρες και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ρωτήθηκε για την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών και είπε: «Δε θέλω να σχολιάσω τέτοια πράγματα. Εξαιρετικά. Μπράβο της. Όλα καλά». 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164