Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει στη Μύκονο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Η γνωστή influencer πρόσφατα απασχόλησε τα media με την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα για τη νέα της σχέση. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρήκε τον έρωτα ξανά στο πρόσωπο του 27χρονου δικηγόρου, Αλέξανδρο Λυκούδη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το ζευγάρι πρόσφατα έκανε την πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση στη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Νίκαια.
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την προσωπική της ζωή, ανέφερε: «Είμαι καλά, είμαι πολύ καλά αλλά, γιατί να το μοιραστώ μαζί σας όλο αυτό; Από τη στιγμή που κάτι δεν το κοινοποιώ στο instagram που είναι ο λογαριασμός μου, η δουλειά μου, από τη στιγμή που δε το κοινοποιώ εκεί, γιατί να το κάνω σε εσένα;».
Με animal print μπικίνι και το καλλίγραμμο κορμί της να εντυπωσιάζει, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις τελευταίες της φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 
					 
				

 Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164