Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος την έδιωξε από το σπίτι όπου συζούσαν – “Εκείνη έκανε το όποιο φάουλ” (video)

Όλο το παρασκήνιο γύρω από τον ξαφνικό χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο αποκάλυψε, στο “Ευτυχείτε!” της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ξεκαθάρισε πώς για το τέλος της σχέσης του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού δεν ευθύνεται τρίτο πρόσωπο, ενώ τόνισε πώς η Αλεξάνδρα έκανε κάτι που ενόχλησε τον Αριστομένη, ο οποίος την έδιωξε από το σπίτι όπου συζούσαν.

“Ο Αριστομένης έχει μια διάθεση να δείξει προς όλους μας ότι είναι ένα διάλειμμα αυτό που γίνεται και θα δουν μελλοντικά αν μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση…”, είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Στη συγκεκριμένα φάση, η βρεγμένη γάτα είναι η Αλεξάνδρα. Εκείνη έχει κάνει το όποιο φάουλ, δεν έχει όμως να κάνει με τρίτο πρόσωπο…”.

Καταλήγοντας, μάλιστα, επεσήμανε: “Δεν χώρισε η Αλεξάνδρα τον Αριστομένη, αλλά εκείνος θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα σε αυτή τη σχέση. Την έδιωξε από το σπίτι όπου ζούσαν μαζί. Της είχε πει, πριν δύο μήνες να πάει να μαζέψει τα πράγματά της. Αυτό έχει μαλακώσει λίγο τώρα…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More