Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οριστικοποιείται το διαζύγιο με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο – Η αλήθεια για το πώς είναι οι σχέσεις τους

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Ελένη Μουστάκη. Το μοντέλο, που βρισκόταν ως… νύφη σε επαγγελματική φωτογράφιση με τον Τρύφωνα Σαμαρά, μίλησε για τις αναμνήσεις που έχει από τον γάμο με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα, λίγο πριν βγει το διαζύγιο.

«Έχω μόνο καλές αναμνήσεις, οπότε όλο αυτό το σκηνικό του γάμου και του νυφικού το έχω ωραία στο μυαλό μου αυτό. Σίγουρα θέλω στο μέλλον να κάνω οικογένεια, τον γάμο τον έχω απομυθοποιήσει. Σημασία έχει η σχέση που έχεις με τον άνθρωπό σου και το να δημιουργήσεις οικογένεια» ανέφερε το μοντέλο.

Όσον αφορά στο διαζύγιο με τον πλαστικό χειρουργό είπε: «Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, δεν μπορείς να πάρεις αμέσως διαζύγιο, γιατί πρέπει να το σκεφτείς καλά. Γι’ αυτό κάναμε και το διάλειμμα. Τώρα είμαστε στη φάση που οριστικοποιείται το διαζύγιό μας, αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι. Κάποιοι το κοροϊδεύουν και το λένε Σουηδία, αλλά είναι η πραγματικότητα. Ήμασταν συνοδοιπόροι, δεν θα τον βγάλω από τη ζωή μου. Έχουμε πιο ουσιαστικές σχέσεις και η αγάπη παραμένει πάντα. Δεν ήταν η αλήθεια ότι είχαμε διαφορετικές προτεραιότητες, όπως είπε ο Αριστομένης. Υπήρχαν άλλα θέματα. Είμαστε μια χαρά τώρα».

Δες το βίντεο:

Read More

And More