Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την προσωπική της ζωή: «Όταν κάτι είναι ανακοινώσιμο θα γίνει, μέχρι τότε το προστατεύω»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, απαντώντας για την αλλαγή στα μαλλιά της και τις φήμες για την προσωπική της ζωή που τη θέλουν να βρίσκεται σε νέα σχέση. 

«Για μένα τα μαλλιά είναι ένα είδος αξεσουάρ το οποίο λατρεύω. Μου αρέσουν οι αλλαγές, μου αρέσει να πειραματίζομαι και γενικά τα κοντά μαλλιά που εκπέμπουν αυτοπεποίθηση, δυναμισμό. Έχω βαρεθεί να βλέπω κεφάλια με μακριά μαλλιά», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σε επόμενη ερώτηση για την προσωπική της ζωή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε πως για την ώρα δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο.

«Νομίζω το σωστό είναι να προστατεύεις την προσωπική σου ζωή. Όταν κάτι είναι ανακοινώσιμο και έρθει η κατάλληλη στιγμή, τότε γίνεται», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δες το παρακάτω βίντεο από το Happy Day:

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164