Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για Eurovision 2023: «Δεν ήταν αυτό τραγούδι για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα»

Για τη νίκη της Loreen στη φετινή Eurovision αλλά και την ελληνική συμμετοχή μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην εκπομπή “Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον”.

«Με τη Loreen γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, πολύ πριν το Euphoria που ήταν μια καλλιτέχνιδα που πραγματικά πάλευε και δεν έκανε εκπτώσεις στην Τέχνη της και τον χαρακτήρα της, είναι ένας άνθρωπος που δε συμβιβάζεται γενικά. Πολύ χαρισματικός άνθρωπος. Αφοσιωμένη στην Τέχνη της. Είναι ταπεινή και πολύ προσγειωμένη αλλά και ένας πολύ πνευματικός άνθρωπος… Επειδή έχω και ένα ισχυρό ένστικτο, ήμουν βέβαιη ότι θα είναι στην 3αδα.

Ο διαγωνισμός πλέον δεν ενθουσιάζει με τον ίδιο τρόπο τους Σουηδούς… Όλοι όμως είναι πανευτυχείς που κέρδισε η Loreen… Η Loreen είναι ένας άνθρωπος πολύ συγκροτημένος και συγκρατημένος. Πραγματικά ευχόταν και προσευχόταν να είναι νικήτρια…» ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

«Το ελληνικό τραγούδι δε μου άρεσε. Συγγνώμη που το λέω ευθέως. Δε ξέρω πως γίνεται η επιλογή και έχω προτείνει επανειλημμένως να ακολουθήσουν και στην Ελλάδα το μοντέλο της Σουηδίας. Να μπορεί ο κόσμος να ψηφίζει για το ποιος καλλιτέχνης και ποιο τραγούδι θα την εκπροσωπεί» είπε σε άλλο σημείο σχετικά με την ελληνική συμμετοχή.

Τέλος, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σχολίασε: «Το παιδί που εκπροσώπησε την Ελλάδα έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Ένα παιδί 16 χρονών είναι πολύ σκληρό να του κάνεις κριτική, αλλά, δεν ήταν αυτό τραγούδι να στείλει η Ελλάδα».

Read More

And More