Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για Δάφνη Μπόκοτα: «Δεν ασχολούμαι με κάτι που ειπώθηκε πριν από τόσα χρόνια»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας και στη δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων σχολίασε την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Δάφνη Μπόκοτα στο Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στην ίδια λέγοντας τα εξής: «Έχω δεχθεί εκατομμύρια πισώπλατα μαχαιρώματα και διαφορετικά, εγώ δεν έχω “μαχαιρώσει” ποτέ κανέναν.

Το πιο άδικο που έχει ειπωθεί για εμένα είναι ότι δεν έχω δουλέψει για τη Eurovision και ότι δεν με ξέρει κανένας, που είχε πει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Ένα γεια θα της πω, αν τη δω, δεν θα της ζητήσω το λόγο».

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, από την πλευρά της, θέλοντας να απαντήσει στα όσα δήλωσε η Δάφνη Μπόκοτα, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ασχολούμαι. Η Eurovision ήταν το 2005, τώρα έχουμε 2022. Θα ασχοληθώ εγώ με κάτι που ειπώθηκε πριν από τόσα χρόνια», απάντησε η παρουσιάστρια και πήρε τον λόγο η κόρη της για να τονίσει: «Εγώ δεν υπήρχα τότε. Έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε και να πούμε».

Read More

And More