Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Άνοιξε ο γιατρός με τη μαία την πόρτα και μπήκαν μέσα με φακό από κινητό»

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Μαμά-δες”  ήταν σήμερα η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. 

Η ηθοποιός μίλησε στη Τζένη Θεωνά για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αδερφή της και τον τρόπο που τους εξομολογήθηκε τη διαφορετική σεξουαλικότητά της αλλά και στην περίεργη μέθοδο που χρησιμοποίησε ο γιατρός της στον τοκετό του παιδιού της.

«Ούτως ή άλλως είχαμε αντιληφθεί την διαφορετική της σεξουαλικότητα, απλά ήταν ευχάριστο που αποφάσισε να το εκμυστηρευτεί σε εμάς και να κάνει το coming out σε εμάς πρώτα. Αυτό δείχνει ότι υπήρχε μια εμπιστοσύνη και είναι όμορφο όταν συμβαίνει. Το ίδιο σκέφτομαι τώρα και για το παιδί μου. Γίνονται χίλια δυο πράγματα γύρω μας άσχημα, τα βλέπουμε καθημερινά και βγαίνουν οι μαμάδες και λένε πως δεν το είχαν καταλάβει και δεν τους είχαν πει τίποτα» είπε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και συνέχισε,

«Μπαίνω στη διαδικασία, λοιπόν, να σκέφτομαι πως μπορώ να χτίσω μια σχέση εμπιστοσύνης με το παιδί μου ώστε να ξέρει πως, όταν συμβεί το οτιδήποτε που δεν της αρέσει, μπορεί να έρθει και να μου το πει και να ξέρει ότι θα το αντιμετωπίσουμε μαζί, θα είμαι δίπλα της και το σημαντικότερο πως θα το αντιμετωπίσω και γω με τον τρόπο που εκείνη θέλει».

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη μίλησε και για την κόρη της και τον ιδιαίτερο τρόπο που χρησιμοποίησε ο γιατρός της κατά τη διάρκεια του τοκετού.

«Ήρθε εύκολα και γεννήθηκε εύκολα. Το σημαντικό είναι ότι “έμπλεξα” με μια ομάδα, μια “συμμορία” που συνεργάζεται με τον γιατρό μου, απαρτίζεται από τρεις μαίες και ξεγεννάνε και στο σπίτι. Βρισκόμουν στην αίθουσα που πας πριν την αίθουσα τοκετού, που περνάς όλους τους πόνους κτλ, και ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκε ο γιατρός μου με τη μαία με φακό από κινητό. Θεωρούν ότι το παιδί επειδή αντιλαμβάνεται εκείνη τη στιγμή και είναι μια πολύ στρεσογόνα κατάσταση και για το παιδί και τη μητέρα, υπάρχει περίπτωση μετακινώντας τη μητέρα να υπάρξει επιπλοκή…» περιέγραψε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Read More

And More