Αλέξανδρος Αντωνελάκης: Ο πρώην παίκτης του MasterChef συγκλονίζει στο T-Live για τη μάχη του με τα ναρκωτικά

Μια συγκινητική και γεμάτη μηνύματα συνέντευξη παραχώρησε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Αλέξανδρος Αντωνελάκης στην εκπομπή T-Live και την Ελένη Στάθογλου. Ο γνωστός σεφ μίλησε για τη μάχη του με τα ναρκωτικά αλλά και το πώς κατάφερε να ξεμπλέξει μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

«Ήμουν χρήστης για περίπου 15 χρόνια. Αυτή η διέξοδος είναι η εύκολη λύση παρόλο που είναι ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι. Πλέον το έχω αφήσει πίσω μου αλλά καθημερινά παλεύω για αυτό» αναφέρει αρχικά ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης.

«Έμπλεξα με τα ναρκωτικά από τα 13 μου. Νόμιζα ότι περνάω καλά, ότι αυτό είναι διασκέδαση. Μέχρι που άρχισα να χάνω πράγματα. Υπήρχε φόβος, υπήρχε και μεγάλη ματαίωση αλλά και κίνδυνος για τη ζωή μου. Ήμουν χρήστης σε τελικό στάδιο. Κατάφερα μάλλον και πήρα φόρα από τον πάτο και σηκώθηκα.

Δεν πήγα για απεξάρτηση με τη θέληση μου, μου το πρότεινε ο πατέρας μου. Πήγα για να δω πως είναι και με τον καιρό άρχισα να καταλαβαίνω τελικά ότι υπάρχει λύση σε όλο αυτό το πρόβλημα. Δυστυχώς και οι γονείς μου έκαναν λάθη, όχι εσκεμμένα. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο το περιβάλλον και οι παρέες που εγώ επέλεξα να κάνω. Δεν έβαλα στόχους…» εξομολογήθηκε ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Δες τη συγκλονιστική εξομολόγησή του στο απόσπασμα:

 

«Οι στόχοι μου τώρα έχουν να κάνουν με την ποιότητα της ζωής μου. Έχω μια κόρη 10 χρονών, βέβαια είμαι χωρισμένος με τη μητέρα της. Τη συμβουλεύω να κάνει αυτό που της αρέσει» τονίζει ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης.

Read More

And More