Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δέχτηκα να παίξω σε ένα σίριαλ βλακεία για οικονομικούς λόγους και για να είμαι στο προσκήνιο»

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη φοβία του αλλά και τη σχέση του με τον κόσμο.

«Έχω κλειστοφοβία κι έχω πάθει κρίση πανικού μέσα σε ασανσέρ. Θυμάμαι μία φορά ήμουν σε ένα ασανσέρ ουρανοξύστη, μπήκαν κι άλλοι πολλοί κι έπαθα κλειστοφοβία. Ζήτησα να βγω και περίμενα να έχει λιγότερο κόσμο. Έχω, επίσης, υψοφοβία και μένω στον έβδομο όροφο. Πάω με το ασανσέρ αλλά ανεβαίνω μόνος μου» είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος εξομολογήθηκε ότι έχει πάρει μέρος σε ένα σίριαλ που δεν του άρεσε για οικονομικούς λόγους. «Μου είπε ένας στον δρόμο ότι είμαι χειρότερος από κοντά από ό,τι στην τηλεόραση. Επίσης, πριν από το Δις Εξαμαρτείν είχα κάνει ένα άλλο σίριαλ βλακεία αλλά το έκανα για οικονομικούς λόγους και για να είμαι στο προσκήνιο. Αν δεν υπάρχεις, σε ξεχνούν. Από την αποτυχία μαθαίνεις πολλά. Καμιά φορά, η αποτυχία είναι σοβαρό μάθημα επιβίωσης».

Δες όλη τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου στο Happy Day:

Read More

And More