Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Έπαθα υστερία, είχα τόσα νεύρα» – Η αντίδραση για την έκπληξη που του έμεινε αξέχαστη

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο πετυχημένος ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά και την συμμετοχή του στην ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη, «Κουραμπιέδες από χιόνι».

«Σε κανέναν ηθοποιό νομίζω ότι αρέσουν τα Χριστούγεννα. Ο κόσμος κάθεται και εμείς κάνουμε υπερωρίες. Για να έρθουν αυτοί στο θέατρο, πρέπει εμείς να δουλεύουμε. Ποτέ δεν έχω κάνει Χριστούγεννα. Μία φορά μόνο πριν από 4-5 χρόνια που έκανα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά», είπε αρχικά ο ηθοποιός για την περίοδο των εορτών.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε για τη μία και μοναδική φορά την οποία οι δικοί του άνθρωποι του έκαναν πάρτι έκπληξη…

«Δεν αγαπώ ούτε τα γενέθλια, ειδικά στην ηλικία μου. Παράπονο δεν έχω αλλά το κοντέρ γράφει. Πάρτι δεν θα κάνω ποτέ, με εκνευρίζουν. Τι να πω; Άλλος ένας χρόνος κοντύτερα στο τέλος; Όταν έγινα 40 χρονών επειδή ακούγονται σε έναν άνθρωπο νέο, έπαθα υστερία. Είχα τόσα νεύρα και πήγα στο σπίτι μου.

Θα πήγαινα σε ένα σπίτι φίλων, είχα τόσα νεύρα, έκλεισα το παράθυρο του μπάνιο και έσπασε. Πάω στους φίλους μου και χτυπάω το κουδούνι, ήταν σβηστά τα φώτα και μου έκαναν έκπληξη. Το τι τους είπα, δεν λέγεται», είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Read More

And More