Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Αχ δε μπορώ τόσες σαχλαμάρες»

Στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης «Για μια ζωή» βρέθηκαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Τετάρτης 17/1. Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, στις δηλώσεις του, απάντησε για τον Γιώργο Λαμπάτο, αλλά και για τον Γιώργο Λιάγκα, που είπε πως τα κατοικίδια δε θεωρούνται οικογένεια κάποιου.

«Είμαι προληπτικός, έχω μακρά καριέρα, σε σπίτια το έχω κερδίσει το φλουρί πολλές φορές, στη δουλειά ποτέ και δεν θέλω να το κερδίζω. Μου πάει μια χαρά χωρίς να το κερδίζω. Δεν ήθελα φέτος να το κερδίσω και ευτυχώς δεν το κέρδισα», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Για τον Γιώργο Λαμπάτο, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είπε: «Τώρα το ακούω, δεν το ξέρω. Χριστός και Παναγία, σε κανέναν να μην συμβεί αυτό το πράγμα. Η ανέχεια είναι κάτι που με συγκλονίζει, είναι δύσκολο, δεν το παλεύει εύκολα κάποιος. Εγώ μια φορά έμεινα χωρίς δουλειά και νόμιζα ότι θα πεθάνω. Όπως βλέπετε, είμαι ζωντανός».

Για τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα που είπε ότι ένα σκυλί δεν μπορεί να θεωρείται μέλος μιας οικογένειας καθώς δεν έχει το ίδιο DNA με τους ανθρώπους, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αντέδρασε λέγοντας: «Αχ δε μπορώ τόσες σαχλαμάρες. Τι θα πει δεν μπορεί να είναι μέλη μιας οικογένειας; Εξαρτάται πώς το βλέπει κανένας. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν για το σκυλί τους, που δεν έχουν παιδιά και το σκυλί το έχουν παιδί τους. Και πολλές φορές το σκυλί είναι καλύτερο από άνθρωπο».

Read More

And More