Αλέξανδρος Καλπακίδης για τον νεογέννητο γιο του: «Έχει μεγάλο κεφάλι και βγήκε πολύ αγριεμένο»

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης την Κυριακή 17/3 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, περιέγραψε τις αλλαγές στη ζωή του αφότου έγινε μπαμπάς ενώ αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τη σύζυγό του, Εύη.

«Είναι ενός μήνα ο γιος μου. Βάζει κιλά κανονικά, έχει βγει ντούκι το παιδί, βγήκε πολύ θυμωμένο. Έχει και μεγάλο κεφάλι και βγήκε πολύ αγριεμένο, τσαμπουκαλεμένο πολύ. Έπαθα μεγάλη ζημιά. Δεν περίμενα ότι θα ζήσω αυτό που ένιωσα όταν έγινα πατέρας. Λέγανε οι φίλοι μου “άμα κάνεις θα δεις”. Λέω “εντάξει θα κάνεις ένα παιδί, θα το αγαπήσεις φυσικά” αλλά τελικά είναι κάτι που τα υπερβαίνει όλα», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Και πρόσθεσε: «Πολλά χρόνια δούλεψε η γυναίκα μου το πώς θα γίνει μητέρα. Το επιδιώκαμε χρόνια να γίνουμε γονείς, μας πήρε δυο χρόνια να κάνουμε παιδί. Ήταν μεγάλη γιορτή όταν συνέβη. Για να κάνει κανείς ένα παιδί πρέπει πρώτα να βρει τον σωστό άνθρωπο. Δεν έχει να κάνει αν τον αγαπάς αλλά αν τα έχεις βρει καλά με αυτόν τον άνθρωπο σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας».

Όσον αφορά τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Εύη, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Μετά το παιδί βάθυνε κι άλλο η αγάπη μου για τη σύζυγό μου. Είμαστε μαζί 12-13 χρόνια. Είναι αισθητικός. Γνωριστήκαμε με προξενιό με τη σύζυγό μου του Κωστή του Αποστολάκη. Παίζαμε στο θέατρο, έρχεται ο Κώστας μου λέει “βγαίνω με μία γυναίκα που σε ξέρει και έχει μια φίλη που είναι ελεύθερη” και μου πρότεινε να βγούμε όλοι μαζί».

Read More

And More