Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Ζωή Λάσκαρη: “Η απουσία της είναι μόνιμη και σκληρή”

Τη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Open του και στην εκπομπή, Καλοκαίρι Not.

Με αφορμή μάλιστα τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την απουσία της δικής του, Ζωής…

“Η απουσία είναι μόνιμη και σκληρή. Η ζωή ήταν ένας άνθρωπος, γενναιόδωρος, αντισυμβατικός, ερωτικό και ατίθασος. Όλα αυτά συνέθεταν την προσωπικότητά της. “Είμαι και του λιμανιού και του σαλονιού”, όπως έλεγε. Η ζωή είχε πει κατά καιρούς για τη σχέση μας και για τον δεσμό μας. Η ζωή πάλεψε για να τον συντηρήσει τον γάμο αυτόν. Ήταν 40 χρόνια δυο ανθρώπων, όπου ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα”, είπε για τη Ζωή Λάσκαρη.

Και συμπλήρωσε: “Υπήρξαν στιγμές δύσκολες, δεν ήταν πάντα χρυσοσκόνισμένη η Ζωή. Είχε και τις συγκρούσεις της, είχε και τις καταιγίδες της. Κατά καιρούς, υπήρξαν διαφωνίες και σε θέματα καθημερινότητας

Όσο για τις σχέσεις του με την εγγονή του Ζένια Μπονάτσου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ανέφερε…

“Έχουμε επαφή, αλλά όχι καθημερινή. Την αγαπώ πάρα πολύ. Είμαι ο παππούς της. Στα χέρια μου στα χέρια μου μεγάλωσε και τώρα παλεύει κι εκείνη να επιβιώσει. Είναι ικανή και έξυπνη”.

 

Read More

And More